OM OSS SYKLER Hallstrom Bikes KJØP KONTAKT

Testomtaler Dette sier kundene Historien Hele historien Nyheter Etisk handel
Om oss

OK, jeg innrømmer det.

Jeg er en sykkelnerd.

Helt siden jeg begynte å studere i 1990 har sykkel vært mitt viktigste framkomstmiddel. Året rundt.

Da jeg var ferdig utdannet, begynte å tjene penger og hadde råd til å kjøpe bil — så kjøpte jeg sykkel. Etter hvert har jeg også kjøpt bil, men mine daglige turer til og fra jobb, butikk og barnehage er nesten alltid på sykkel.

Jeg er utdannet sivilingeniør maskin, med spesialisering innen produktutvikling, så du blir neppe overrasket over å høre at jeg liker å skru på syklene mine. Dessverre er det få sykkelprodusenter (og ingen på det norske markedet) som har kombinert de beste mekaniske komponentene med ordentlige skjermer, bagasjebærer og fastmonterte lys. Ingen har bygget sykkelen som har alt du trenger for daglig sykling til og fra jobb, butikk og barnehage – til en akseptabel pris.

Etter å ha syklet hver dag i 30 år, vet jeg hva slags utstyr en sykkel for dagligdags bruk bør ha. I tillegg har sjefsmekaniker Thong Kim Than ved Kristiansand Sykkelsenter like lang erfaring med hvilke komponenter som ofte må repareres og hvilke som sjelden må repareres.

Sammen har vi bygget en ny sykkel som er perfekt for daglig bruk til og fra jobb, butikk og barnehage. Vi kaller den Hallstrom Coffee, fordi den gjør hverdagen litt triveligere. Akkurat slik en kopp kaffe kan.

Vi har valgt ut de beste og mest gjennomtestede komponentene fra leverandører som Shimano, Busch & Müller og andre kjente produsenter fra ti forskjellige land.

Alt for å skape sykkelen vi selv hadde ønsket å kjøpe.

Les mer om Hallstrom Coffee eller Coffee Basic som vi tilbyr i nettbutikk og hos forhandlere. I nettbutikken finner du også et unikt utvalg nøye utvalgt ekstrautstyr og tilbehør. Ting som kan gjøre sykkelhverdagen din litt triveligere.

Akkurat slik en kopp kaffe kan.


Med vennlig hilsen
Lars Hallstrøm Eriksen
Sykkelnerd og daglig leder

HALLSTROM BIKES
Leirvikveien 10 C
4513 Mandal
☎ 959 72 570

Butikker
salg@hallstrom.no
Bruksanvisninger og hjelp
support@hallstrom.no

HALLSTROM BIKES