OM OSS SYKLER Hallstrom Bikes KJØP KONTAKT

Toppkarakter i test Enestående garanti Verksteder Kundesider
Coffee og Coffee Basic

Enestående garanti

De eneste syklene i Norge med garanti på hele* sykkelen?

Vi gir 30 års garanti på ramme og gaffel på alle våre sykler
(5 år på sykler solgt til halv pris under opphørssalget).

I tillegg gir vi 2 eller 3 års garanti på alle* andre deler av sykkelen. Garantien dekker både deler og arbeid. Dette kan vi gjøre på grunn av den gjennomført høye kvaliteten på alle komponenter, og så vidt vi vet er det ingen andre sykler i Norge som har en slik garanti. Garantitiden er 2 år på Coffee Basic og 3 år på Coffee.

*) Unntak: 6 måneders garanti på kjede, da dette er svært avhengig av bruk og smøring. Det samme gjelder slitte tenner på tannhjul, samt girvaiere og -strømper. Ingen garanti på bremseklosser og dekk.

Alle garantier følger sykkelen ved eierskifte: vi trenger ikke kvittering, kun rammenummeret.
(Men vi sjekker i Sykkelregisteret at den ikke er meldt stjålet hvis en ny eier kontakter oss!)

Garantien forutsetter at det utføres service minst en gang i året.

Garantien gjelder ikke skader på grunn av punktering, ytre slag, skader på bagasjebærer eller hjul som skyldes overbelastning eller skader forårsaket av annen unormal påvirkning eller bruk.

Garantien gir deg rettigheter utover vanlig reklamasjonsrett etter forbrukerkjøpsloven.
Ved å gi garanti presiserer vi at vi dekker både deler og arbeid og at vi ikke avviser en reklamasjon med at «det er en slitedel» eller at slik svikt er «å forvente». Forbrukerkjøpsloven gir kun reklamasjonsrett dersom varen ikke svarer «til det som forbrukeren har grunn til å forvente ved kjøp av en slik ting når det gjelder holdbarhet og andre egenskaper». Hvilken holdbarhet «forbrukeren har grunn til å forvente» etter forbrukerkjøpsloven (for eksempel to eller fem år) varierer og avhenger blant annet av rettspraksis. Vi mener at forbrukeren ikke har grunn til å forvente lengre levetider enn de vi angir i garantibetingelsene over, selv om delene på våre sykler i de fleste tilfeller varer betydelig lengre.

Slik håndterer vi garantisaker

HALLSTROM BIKES
Leirvikveien 10 C
4513 Mandal
☎ 959 72 570

Butikker
salg@hallstrom.no
Bruksanvisninger og hjelp
support@hallstrom.no

HALLSTROM BIKES